Positive Vibe Rökelse koner

30 kr

Doft: Positive Vibes. En av de allra bäst säljande. En doft som liknar den klassiska Nag Champa, men med en blommig twist. Mycket fin söt doft av bland annat apelsinblomma, jasmin och rosor. Rensar bort negativ och stillastående energi och hjälper till att skapa en positiv syn på dagen. Detta är en riktig glädjespridare!

Säljes per 1 styck förpackning om 15 gram, vilket motsvarar cirka 12 stycken koner 

Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum m.m.

Handrullade rökelse-pinnar gjorda endast på naturliga och miljövänliga ingredienser. Inga restprodukter från djur. Fritt från giftiga substanser. En av världens mest populära rökelser tillverkade i toppkvalité av diverse kryddor, örter, blomextrakt, exotiska oljor och andra naturliga ingredienser som är alla noggrant utvalda och skickligt blandade.


Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Brinntid för en sticka av Satya's olika sorter är cirka 20-30 minuter. Om du vill släcka den kan du doppa den i vatten. Du kan sedan använda stickan igen tills att den tar slut helt. Lämna aldrig tända rökelser eller ljus obevakade. Håll utom räckhåll från barn.