Välkommen till min Webshop dit jag handplockar det som jag själv älskar, allt från den lilla företagaren.

Min Yogaresa:

När jag var ca 18 år gick jag på min första yogaklass. Det var i en byggdegård mitt på landet, en Hathaklass med en fantastisk fin yogalärare, Anette. Där började jag min yogaresa. Det var bara jag som var så ung, då de andra på mattorna var äldre damer och herrar, mina vänner tyckte att jag var väldigt speciellt då "Yoga var flummigt". Sedan dess har yogan funnits i mitt liv, men ibland med lite längre uppehåll då jag inte funnit klasser att gå på.
2007 gjorde jag en längre resa till Thailand, och där hittade jag tillbaka till den dagliga yogan. Ashtangayoga 2,5 timme varje morgon i 2 månader. Grymt bra träning, men som dominerande Vata personlighet, så blev jag riktigt uttråkad och hade svårt att hålla fokus på asanas. Rådet från min yogalärare var att jag skulle börja med meditation. Många år efter förstad jag varför…
När jag kom tillbaks till Sverige var yogan ännu inte så vanlig, så jag blev hänvisad till ortens gym i vår lilla stad. Jag lyckades ändå hitta tillbaka till yogansvärld, och efter tag så förstod jag precis vad min yogalärare i Thailand menat. Att göra en asana eller vara i en asana fick en helt ny betydelse för mig, så min fokus blev då meditationen. Kundaliyogan hjälpte mej att landa i mig själv, och Lyengayoga var ett bra komplement för att kunna fördjupa mig i olika asanas.
Yogan började styra mina val i livet, jag hittade en medvetenhet i mig själv.
Kurser och resor med yogatema började gå före andra resor. Jag åkte till Mallorca, Dubai, Thailand och olika delar av Sverige på både kortare och lägre kurser. Där på dom resorna har jag träffat massa härliga "yogasistesrs" , nya vänner, sett nya möjligheter, fått inspiration och  oändligt mycket kärlek. På en av resorna, en frisörkurs i Turkiet 2010 bestämde jag mig:. 
Jag ville också bli en yogaguide.
 I dag driver jag Yoga studion Room of Peace där jag håller klasser, kurser och själsliga PT samtal och även denna webbshop för älskar helheten. 
Namaste-Helena