Combo Nag Champa / Patchouli Rökelse pinnar SATYA

Doft: Patchouli. Uppfriskande och jordnära. Som en havsbris med tydliga inslag av trä samt lite kryddig och med en antydan av av sötma. Avkopplande samt my


 


Doft: Patchouli. Uppfriskande och jordnära. Som en havsbris med tydliga inslag av trä samt lite kryddig och med en antydan av av sötma. Avkopplande samt mycket kraftfull och grundande.  Beskrivs "Likt en ensam båt som tar sig hem över havet mot solnedgången." Patchouli skapar en lugnande atmosfär. Namnet patchouli kommer från en typ av tropisk örtväxt och är en klassisk och viktig parfymdoft.

Säljes per 1 styck förpackning om 15 gram, vilket motsvarar cirka 12 stycken stickor (kan skilja sig lite i antal mellan paketen)

Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum m.m.


Handrullade rökelse-pinnar gjorda endast på naturliga och miljövänliga ingredienser. Inga restprodukter från djur. Fritt från giftiga substanser. En av världens mest populära rökelser tillverkade i toppkvalité av diverse kryddor, örter, blomextrakt, exotiska oljor och andra naturliga ingredienser som är alla noggrant utvalda och skickligt blandade.


Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Brinntid för en sticka av Satya's olika sorter är cirka 20-30 minuter. Om du vill släcka den kan du doppa den i vatten. Du kan sedan använda stickan igen tills att den tar slut helt. Lämna aldrig tända rökelser eller ljus obevakade. Håll utom räckhåll från barn.© 2024 Room-of-Peace Powered by Quickbutik