Yoga linne

599 kr
300 kr


Yogalinne i färgen Thymus från träningskollektion ''ACTIVE SOUL''.

Linnet är tillverkat av ett mjukt, återvunnet material och har en fantastiskt skön passform. Linnet har bredare axelband och insydd yoga-bh (utan inlägg) för att hålla bysten på plats under aktiva yoga övningar. Vid bysten är tyget dubbelvikt. Det återvunna tyget är följsamt och stretchigt utan att bli genomskinligt. Axelbanden korsas i ryggen vilket ger linnet en fantastisk siluett både fram- och baktill. 

  • Färg: Thymus green 
  • Material: 85% återvunnen polyester, 15% spandex
  • Sanna i storleken. Har du normalt small så välj small. Ligger du mellan två storlekar så är det en smaksak hur man vill att dom sitter. Ta den mindre om du vill ha mer åtsittande känsla
  • Åtsittande passform
  • Tvättas i 40 grader
  • Tillverkade i fabrik som drivs av förnyelsebar energi

Linnet har även effektfulla, rynkade detaljer framtill och längs båda sidor som både ger linnet en extra skön och lättsammare passform, samt en riktigt snygg detalj! Linnet sitter på plats i alla olika yogapositioner utan att glida upp/ner. Passar perfekt till både lugnare och dynamisk yoga, samt till ett träningspass på gymmet. 

Follow Your Soul, är en livsstilskollektion i GOTS-certifierad bomull och leggings av återvunnet material. Plaggen har jobbats fram under 1,5 års tid av yogias grundare Katarina och en fantastisk lokal kläddesigner, Josefine. Alla GOTS-märkta plagg tillverkas i Portugal. 

Follow Your Soul passar dig som vill ha stilsäkra, snygga, sköna, unika plagg som också är snälla mot miljön.