Love will heal t-shirt från Yogia XS/S

399 kr
150 kr


T-shirt från Yogia med den positiva hoppfulla texten "Love will heal our World". Mjukt härligt material som består av 100% ekologisk ringspunnen bomull. Slubtrikå ger plagget en luftig struktur, bommulsfibrerna ser ut som linnetyg.

T-shirten har en rundhalsad ringning och en något kortare ärm. Tröjan har flera snygga detaljer så som en liten slits längst ner vid sidosömmen och en uppvikt kant på ärmarna. Lika härlig att ha på sig på stan som på yogan. 

  • Material: 100% GOTS certifierad ekologisk ringspunnen bomull. 
  • Slubtrikå ger plagget en luftig struktur.
  • Modell: Relaxed
  • Färg: Canyon Pink, rosa
  • Tryck: Ljusbeige Text "Love will heal our World" Hjärta i jusbeige
  • Tvätt: 30 grader

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.