Sweater KARMA puffärm - Yogia

Sweater Puff Karma är en urskön, svart tröja med unika detaljer som är tillverkad i härlig GOTS-certifierad bomull. På bröstet står texten KARMA som är pås


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Sweater Puff Karma är en urskön, svart tröja med unika detaljer som är tillverkad i härlig GOTS-certifierad bomull. På bröstet står texten KARMA som är påsytt ton-i-ton med tröjan. De extra långa muddarna gör att tröjans ärm får en snygg liten puff längst ner, därav tröjans namn.

Sweater Puff kan bäras off shoulder eller uppe på axeln med en ledig, snygg urringning. Skön att mysa i och snygg att bära till vardags med ett par jeans.

  • Namn: Sweater Puff
  • Färg: svart 
  • Material: 95% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 5% elastan
  • Text: "KARMA" påsytt tyg ton-i-ton

Tvättråd: 40 graders tvätt, med avigsidan ut.

Kollektionen Follow Your Soul är en livsstilskollektion i GOTS-certifierad bomull och leggings av återvunnet material. Plaggen har jobbats fram under 1,5 års tid av Yogias  grundare Katarina och en fantastisk lokal kläddesigner, Josefine. Alla GOTS-märkta plagg tillverkas i Portugal. För varje par leggings som säljs planterar vi ett träd i VI-skogen.

Follow Your Soul passar dig som vill ha stilsäkra, snygga, sköna, unika plagg som också är snälla mot miljön.© 2024 Room-of-Peace Powered by Quickbutik