Stargate Yogaleggings

799 kr


Stargate yogaleggings är så mystiska med sin mörka stjärnhimmel. De ljuvligt mjuka och sköna, med extra hög midja för bästa komfort. Det återvunna tyget är följsamt och stretchigt utan att bli genomskinligt. Dessa tights sitter på plats i alla olika yogapositioner.

För en hållbar framtid har katarina varit väldigt kräsen med valet av tillverkare.

 Soul factory yogaleggings tillverkas i Pakistan i en fabrik som drivs av svenske Abaid och hans personal. Vi har en tät kontakt med Abaid för att säkerhetsställa kvalitéten och är enormt nöjda med resultatet. Abaids fabrik drivs av 100% förnyelsebar solenergi vilket är en viktig del för oss. Tygerna vi använder är återvunnen polyester där ena sidan är borstad för mjukare känsla.

  • Namn: Stargate 
  • Material: 85% återvunnen polyester, 15% spandex
  • Hög midja
  • Tvättas i 40 grader
  • Tillverkade i fabrik som drivs av 100% förnyelsebar solenergi
  • Storlek: Vi bryr oss om din upplevelse, och därför har vi noga provat våra leggings på olika personer för att säkerställa en korrekt storlekstabell. Så om du normalt har storlek small, välj small för den perfekta passformen. Om du är mellan två storlekar kan du själv välja hur tajt du vill ha dem. För en åtsittande/komprimerad känsla, välj den mindre storleken. Vi vill att du ska känna dig självsäker och bekväm varje sekund du bär våra unika yogaleggings.

32/34 = XS
36/38 = S
38/40 = M
40/42 = L
42/46 = XL
46/50 = XXL

Sweater Knot
550 kr 899 kr
Yoga linne
300 kr 599 kr
Cork Big Pants  medium
550 kr 999 kr
Jumpsuit PLUMP
1 199 kr