T-shit Raindrops & Stars

Superfin vit t-shirt i unik design från Soul Factory. Med statement trycket ''When it rains look for rainbows, When it's dark look for stars'' och dekorativa st


 


Superfin vit t-shirt i unik design från Soul Factory. Med statement trycket ''When it rains look for rainbows, When it's dark look for stars'' och dekorativa stjärnor i vacker ljusblå nyans. Tröjan har oversize-look med lite längre, luftig och lättare utsvängd tröjärm med dubbelvikt kant. Tröjan har även en rundad linning nertill samt rundad halslinning. 

En riktigt iögonfallande t-shirt som kommer vara ett perfekt tillskott i garderoben. Passar precis lika bra till yogan som till favorit jeansen. Eftersom tröjan är större i modellen så rekommenderar vi att gå ner en storlek om du vill ha en mer dressad look.

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: Avslappnad. Oversize storlek. 
  • Färg: White (vit botten med ljusblått tryck)
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.© 2024 Room-of-Peace Powered by Quickbutik