Soulshine leggings

Yogaleggings från märke Soul Factory. Härligt mjuka, sköna leggings med extra hög midja för bästa känsla och rörlighet. Återvunnet tyg som är följsamt och stret


 


Yogaleggings från märke Soul Factory. Härligt mjuka, sköna leggings med extra hög midja för bästa känsla och rörlighet. Återvunnet tyg som är följsamt och stretchigt utan att bli genomskinligt. Dessa läckra yogatights sitter på plats i alla olika yogapositioner.

Soulshine har ett bohemiskt mönster med blommor och blad i toner av gult, rosa, grönt och orange. Kanten längst ner på benen samt högst upp i midjan har ett helt annat grafiskt mönster i gula toner som bryter av och ger en läcker effekt till dina yogaleggings.

Storlekar är alltid svårt på leggings då det beror så mycket på hur man vill att som ska sitta. Men efter att ha provat på många testpersoner så har vi kommit fram till ungefär så här. Dock ska tilläggas att de är mycket stretchiga så gå hellre ner om du ligger precis på skarven.

32/34 = XS
36/38 = S
38/40 = M
40/42 = L
42/46 = XL
46/50 = XXL

  • 85% återvunnen polyester, 15% spandex
  • Sanna i storleken. Har du normalt small så välj small. Ligger du mellan två storlekar så är det en smaksak hur man vill att dom sitter. Ta den mindre om du vill ha mer åtsittande känsla
  • Hög midja
  • Tvättas i 40 grader
  • Tillverkade i fabrik som drivs av förnyelsebar energi


© 2024 Room-of-Peace Powered by Quickbutik