Yoga tights Utsvängda

Yogaleggings med flares i färgen Black från senaste kollektion ''ACTIVE SOUL''. Dessa svarta leggings har extra hög midja för bästa komfort och snyggt


 


Yogaleggings med flares i färgen Black från senaste kollektion ''ACTIVE SOUL''. 

Dessa svarta leggings har extra hög midja för bästa komfort och snyggt utsvängda ben nertill. Så sköna och otroligt snygga! Passar perfekt till både lugnare och dynamisk yoga, samt till ett träningspass på gymmet. Eller varför inte dressa upp med en snygg topp och bär dem till vardags eller fest?

Det återvunna tyget är följsamt, supermjukt och stretchigt utan att bli genomskinligt. Dessa leggings sitter på plats i alla olika yogapositioner.

  • Färg: Black (sobert svart)
  • Material: 85% återvunnen polyester, 15% spandex
  • Sanna i storleken. Har du normalt small så välj small. Ligger du mellan två storlekar så är det en smaksak hur man vill att dom sitter. Ta den mindre om du vill ha mer åtsittande känsla
  • Hög midja. Full längd.
  • Tvättas i 40 grader
  • Tillverkade i fabrik som drivs av förnyelsebar energi
  • Storlekar är alltid svårt på leggings då det beror så mycket på hur man vill att som ska sitta. Men efter att ha provat på många testpersoner så har vi kommit fram till ungefär så här. Dock ska tilläggas att de är mycket stretchiga så gå hellre ner om du ligger precis på skarven.

Färgen Black är en klassisk, sobert svart nyans. En färg som klär alla och matchar snyggt ihop med ljusa såväl som mörka plagg i yogagarderoben! 

kollektion Follow Your Soul, är en livsstilskollektion i GOTS-certifierad bomull och leggings av återvunnet material. Plaggen har jobbats fram under 1,5 års tid av  Yogias  grundare Katarina och en fantastisk lokal kläddesigner, Josefine. Alla GOTS-märkta plagg tillverkas i Portugal. 

Follow Your Soul passar dig som vill ha stilsäkra, snygga, sköna, unika plagg som också är snälla mot miljön.

© 2024 Room-of-Peace Powered by Quickbutik