Ritual Kit LOVE

169 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ritual kit More self love 

En påminnelse om kärleken till dej själv 

Vi älskar kristaller, kloka ord " intention" och dofter 

Låt den du dras till flytta hem till dej 

Vackert unikt keramik fat i samarbete med keramikern Yddis 

Palo Santo , rosenqvartz, bergkristall 

Köp hela kittet 349 kr eller så kanske du redan har stenar och rökelser hemma då kan du välja endast keramik fatet 169 kr

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra.Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi menär även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt attanvända för sinnes- och kroppsavkoppling.Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena,eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Den vackra Bergskristallen är en mycket kraftfull healing och universal sten. Den hjälper dig ta bort allt negativt från ditt liv, bryter ner hinder som stoppar dig och öppnar upp för det positiva och goda i livet. Den tar också bort psykisk smärta och depression.Den förstärker också kraften i andra kristaller.

Rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig att ta in lycka i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll och löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)