Kroppen talar till dej

329 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Utdrag ur boken:

"Den enda vägen till fullständig och permanent läkning är genom självförlåtelse, eftersom denna inte endast vänder sig till din självkärlek, utan även till själva hjärtat och blodet i din fysiska kropp. När du återknyter kontakten med denna grundläggande kärlek, återladdas och återvitaliseras blodflödet, och för med sig nytt liv på submolekylär nivå. Liksom den lugnar själen, fungerar den även som balsam för den fysiska kroppen. Självförlåtelse och självkärlek innehåller kraften som kan transformera ditt energifält och återbalansera kroppens celler. Om du har svårt att tro detta på intellektuell nivå, fråga dig då vad du har att förlora, och gör ett försök."
Över 500 sjukdomar och deras mentala, emotionella och själsliga orsaker.


I mer än 25 år har Lise Bourbeau studerat sambandet mellan emo- tionella och mentala tillstånd och olika sjukdomar. I Kroppen talar till dig avslöjar hon hemligheter om sambandet mellan kroppen och själen, och ger kraftfulla verktyg för läkning.


Författaren menar att insikt i orsakerna bakom sjukdomar, samt djup självkännedom på ett emotionellt, mentalt och andligt plan, är en förutsättning för god hälsa. Sådana insikter står inte i mot- satsförhållande till den konventionella medicinen, tvärt om är de medicinens mest värdefulla lagspelare.


Kroppen talar till dig är en omfattande guide till orsakerna bakom över 500 sjukdomar och hälsoproblem. Den är kortfattad, visionär, och skriven i en konstruktiv och kärleksfull anda.


När medvetenheten ökar och förståelsen av den mänskliga krop- pen växer och fördjupas, blir det uppenbart att läkning på ett djupt själsligt plan är den enda möjliga vägen till harmoni och helhet.


Lise Bourbeau är grundaren av den största skolan för personlig ut- veckling i Quebeck, Canada. Kroppen talar till dig baseras på hennes arbete med mer än 15 000 klienter.

Språk: Svenska

Vikt: 868 gram

Utgiven: 2008-01-31

Antal sidor: 479