Feminin Kraft

249 kr

Res dig för din skull, res dig för min skull, res dig för den feminina kraften nu.   

Feminin kraft är för de kvinnor som på själsnivå är inställda att vara här just nu, och leda det globala skiftet som mystiker har förutspått genom tiderna: återkomsten av modern och stigningen av den feminina kraften. Boken kallar alla kvinnor att resa sig, berätta sin sanning och visa vägen framåt.   

Många kvinnor har spenderat stora delar av sitt arbetsliv åt att försöka lyckas i en mansdominerad värld och hållit tillbaka sin naturliga kraft och intuition. Men världen förändras och allt fler kvinnor inser att det sättet att leva är inte längre hållbart.   

Feminin kraft är en guide för att tillsammans skapa en helt ny arketyp av kvinnan en kvinna som inte förminskar sig själv för att andra ska må bra, en kvinna som vet att hon inte är sin kroppsvikt eller sin karriär. En kvinna som har djup respekt för de visa kvinnorna i sitt liv och som odlar sin egen visdom varje dag. Det är en manual för att läka osäkerheten, rädslorna och de ärvda mönstren som hindrar kvinnor från att lita på sin kraft och intuition.   

Fylld med verktyg, uppmaningar till handling, frågor att reflektera över, ritualer och övningar lär författaren Rebecca Campbell kvinnor att det är säkert att låta kraften spira, det är säkert att lita till sin intuition och det är säkert att samla mod och göra sig hörd. Förstå ditt värde och läk världen omkring dig genom att först läka dig själv.