Halsband Flower of Life

399 kr

Made with Love Paz by Julia 

Svarta matta glaspärlor & flower of life berlock. 

Halsbandet är ca 48cm långt (ca 96cm totalt)

Livets blomma även kallad Flower och life är en symbol för hela universum. Den sägs vara utmärkt för healing och den hjälper dig att ansluta till ditt högre jag. Formen hos Livets blomma består av 13 stycken sfärer som håller matematiska och geometriska lagar. Dessa lagar sägs utgöra hela universum. 

Att ge Livets blomma till någon är som att ge dem hela universum i ett smycke. Livets blomma finns i många stora religioner i världen. I Faraonernas Egypten, i de antika templen Abydos, i Israel i gamla synagogor, i Galiléen och i Mesada. Det sägs att människor har upplevt positiva förändringar efter att ha burit detta hänge. De har upplevt profetiska drömmar, förmåga att se verkligheten för vad den är, släppt taget om sina illusioner och frihet från djupt liggande rädslor. Livets blomma är en av de starkaste heliga geometriska former i världen!

Tänk på att färgade/målade glaspärlor är känsliga för långvarig kontakt med vatten, parfym och krämer. Förvara därför inte dina smycken i badrum och duscha aldrig med dina smycken på.