Krysokolla

89 kr

Krysokolla 

Tålamod • Yin energi •Medkänsla

Krysokolla sägs ha en gudinne energi som ofta förknippas medkänsla, tålamod och ödmjukhet. Den feminina energin handlar om att lyssna inåt på intuitionen och med hjälp av den kunna skapa förändring inifrån. Istället för att vara i sin yang-energi som är aktiv och utåtriktad, sägs Krysokolla lyfta fram vikten av att ibland vara i tystnad. I tystnad är vi mottagliga och ärliga med var vi befinner oss på vår livsväg. Krysokolla är även känd för att lösa upp blockeringar i hals och hjärtchakrat, därav kan en hel del sorg förlösas med denna fantastiska kristall. 

Krysokolla kan hjälpa dig som inte vågar tala inför andra människor. De sägs stimulera kommunikationsförmågan och kan hjälpa dig att tala från hjärtat med kraft, pondus och övertygelse. De lär hjälpa dig att förstå värdet av dina egna erfarenheter, din kunskap och i det du tillför till din omgivning

.Fysiskt sägs krysokolla vara främjande för reproduktionen hos kvinnan och har traditionellt används som en sten vid, före och efter graviditet.