Soxs HÖg Off white Raggsocka 37/41

249 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En vacker knähög SOXS, stickad av supermjuk ull i off white. Den här är faktiskt för fin för att gömma i ett par stövlar!

Storlekar

På grund av den unika elasticiteten i våra strumpor kan vi ha en storlek för kvinnor 37-41.


BESKRIVNING

Vita knähöga raggsockor för kvinnor

Våra vita SOXS är lite för snygga för att gömmas i dina stövlar! Dessa härliga knästrumpor är gjorda av vit ull och finns i en storlek som passar de flesta (37-41). Föredrar du grå eller mörkgrå strumpor istället för dessa vita? Kika då på våra vackra Sparkling Cupper eller Lavender varianter!

 

Snygga tips för raggsockor!

Raggsockor får kanske inte omedelbart en hipp och trendig bild. Du tänker eventuellt på stora, oformliga o tråkiga strumpor? Dags att tänka om, SOXS är coolt! Dessa vita strumpor är riktigt snygga tillsammans med ett par mörka byxor och snygga kängor! Du kan se mer snygga tips på vår Instagram.

 

Säg farväl till tråkiga strumpor!

Många människor förknippar 100% ullstrumpor med bästa möjliga kvalitet. Å andra sidan är det klokare att köpa ullstrumpor med polyamid. Det är ju polyamiden i våra SOXS som säkerställer den vackra stabiliteten och den långa livslängden! SOXS är tillverkade av en idealisk kombination av ull (60%) och polyamid (40%), så att de inte slits ut snabbt och du behåller alla fördelar med ull!

 

Fördelar med SOXS.

SOXS är elastiska, detta innebär att de behåller sin passform utan att glida ner för benen och ut från fötterna. Gäller givetvis även efter att de har tvättats men det finns fler fördelar. Vår ull som vi får från Nya Zeeland är av otroligt hög kvalitet. Den reglerar värmen, andas och är antibakteriell vilket förhindrar dålig lukt. Att det också är det bästa materialet mot kyla är ju sedan gammalt! För fler fördelar med SOXS kan du kika här.

 

SOXS, en varm julklapp!

Letar du efter en varm julklapp? Du behöver inte leta längre, ge bort ett par SOXS!
SOXS.CO är en symbol för värme och kärlek, och vad är trevligare än att ge bort lite värme och kärlek på jul. Glöm inte att skriva en personlig hälsning! Vi slår in ditt paket och skriver för hand på ett kort åt dig om du önskar.

 

Hur vårdar jag ull?

Tvätta för längst hållbarhet ull för hand men det går alldeles utmärkt att köra dom i tvättmaskinen (30⁰ Ullprogram). Det finns särskilt tvättmedel för ylle som förlänger livslängden på ullens funktion! Kör aldrig dina SOXS i torktumlaren då det finns risk att det krymper dramatiskt. Läs gärna om våra tvättråd.

 

SOXS är djurvänliga!

Självklart produceras SOXS i enlighet med IWTO principer för fårens välbefinnande!

Den ekologiska Nya Zeeländska ullen erhålls på ett mycket djurvänligt sätt: fåren behandlas med omsorg och kärlek. Efter det ser SOXS.CO till att alla tillverkningsprocesser är helt rättvisa. Detta innebär att vi betalar anständiga löner och har normal arbetstid, vi använder självklart aldrig barnarbete. Vill du veta hur våra strumpor produceras? Kolla in vår produktionsvideo här. Hela tillverkningsprocessen sker i Europa. Sista handen vid tillverkningen sker i Nederländerna. Inte bara våra SOXS, utan även förpackningen har beaktats. Vi använder ansvarsfulla material i största möjliga mån.