T-Shirt Love Warrior

399 kr
249 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Snygg t-shirt från klädmärke Yogia. Otroligt vacker t-shirt med lite längre ärm. Är du är krigare för kärlek? Då är denna välsydda tröja något för dig. Trycket "Love Warrior" i puderfärg gör denna toppen otroligt stilren med ett kaxigt uttryck.

Luftig modell som är något kortare.  Grymt snygg till ett par jeans till vardags eller dina favorittights. Tröjan är en väldigt smickrande modell med längre ärm och snygg vidd. Färgen Ink Grey är en supersnygg stålgrå färg som passar till det mesta och flesta.

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: Rak, luftig modell
  • Färg: Ink grey
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.