Ritual Kit Follow your soul

169 kr


Ritual kit Follow your soul

En påminnelse om att stanna upp och lyssna in din inre önskan

Vi älskar kristaller, kloka ord " intention" och dofter 

Låt den du dras till flytta hem till dej 

Vackert unikt keramik fat i samarbete med keramikern Yddis 

Palo Santo , månsten  Selenit

Köp hela kittet 349 kr eller så kanske du redan har stenar och rökelser hemma då kan du välja endast keramik fatet 169 kr

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra.Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi menär även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt attanvända för sinnes- och kroppsavkoppling.Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena,eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Selenit skyddar din aura och renar din omgivningfrån negativa energier. Den hjälper dig att slappna av och får dig att känna trygghet.Selenit är mycket bra att meditera med då den ger dig enkänsla av lugn och inre frid. Den löser upp blockeringar bringar klarhet i dina tankar.

Månstenen påminner oss om att leva mer i ett flow med universum och månens olika faser. Det är dags att släppa kontrollen och lita på att universum always has your back! Låter du rädslor eller kritiska tankar om dig själv hålla dig tillbaka från att leva ditt bästa liv? Månstenen är här för att befria dig! Använd den i din dagliga meditation för att låta den rensa tankarna, förhöja din intuition och lita på din egen inre power!