Love Worrior Tröja

400 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Erövra världen med kärlek, be a Love Warrior! Härlig Sweatshirt från Yogia i en vacker rosa färg med ett stort, vitt tryck. Materialet är superskönt och består av ekologisk ringspunnen bomull och återvunnen polyester. 

Sweatshirten är rak i modellen vilket ger en avslappnad look. Perfekt att ta på sig över ett linne eller en t-shirt, lika perfekt att ha på sig på stan som till yogan.

  • Material: 85% GOTS certifierad ekologisk ringspunnen bomull, 15% återvunnen polyester
  • Modell: Relaxed. Är du osäker gå ner i storlek
  • Färg: Canyon Pink, rosa
  • Tryck: Vit Text "Love Warrior"
  • Tvätt: 30 grader

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.