Empowered Woman top Medium

399 kr
150 kr

Snygg t-shirt från Yogia med det kraftfulla trycket "Empowered Women Empower Women". Klassisk vit tröja med ett stort tryck i två hallonröda nyanser. Materialet är superskönt och består av 100% ekologisk ringspunnen bomull. 

T-shirten har en lite lägre rundhalsad ringning och axelsömmar som sitter en bit ner på överarmen vilket ger en avslappnad look. Lika härlig att ha på sig på stan som på yogan.

  • Material: 100% GOTS certifierad ekologisk ringspunnen bomull. 
  • Modell: Relaxed
  • Färg: Vit
  • Tryck: Text "Empowered Women Empower Women"
  • Tvätt: 30 grader

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.